Online winkelen bij EcoGents

Naast onze winkel op winkelcentrum Westermarkt kun je bij ons ook online winkelen voor 2e hands heren kleding via marktplaats. Je kunt direct kleding bestellen via Marktplaats, of op deze manier alvast een kijkje nemen wat voor assortiment heren kleding wij hebben. In de winkel hangt meer kleding dan we online kunnen plaatsen.

Op Marktplaats vind je bij ons kledingstukken als: overhemden, shirts, truien, vesten, colberts, kostuums, schoenen, broeken, spijkerbroeken / jeans en zelfs ook jassen. Wij maken zoveel mogelijk duidelijke foto’s van de kledingstukken.

Ecogents op MarktplaatsIn de omschrijving vind je ook de afmetingen van het kledingstuk terug. Dit om miskopen zoveel mogelijk te voorkomen. Deze afmetingen kun je dan vergelijken met een kledingstuk van jezelf om zo zeker te weken of hij gaat passen.

Qua betaling maken wij gebruik van verschillende kanalen. Het kan via het beveiligd internetbankieren systeem van Marktplaats; een betaalverzoek. Maar op verzoek kunt u ook gebruik maken van een reguliere overschrijving en ontvangt u onze betaalgegevens. Betalen via een tikkie behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wij hebben 2 verzendmomenten per week. Als je via marktplaats besteld verzenden wij op maanden en donderdag de bestellingen. Zodra de betaling binnen is wordt het pakket de aankomende verzend dag direct verstuurd. Wij maken gebruik van de verzendservice van postnl. Indien gewenst mag je een e-mailadres doorgeven. Dan word je netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Klik hier om direct naar onze Marktplaats winkelpagina te gaan.

 

 

Open chat
Bereik ons nu via Whatsapp
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Powered by