Tutti gli indumenti sono stati accuratamente controllati e lavati in ordine

Ons Verhaal / Over Ons

Aangenaam, wij zijn Amy en Fred, de trotse eigenaren van EcoGents. Dé winkel voor tweedehands merk- en vintage kleding voor mannen.

Hoe het begon

Nadat wij in 2018 zijn gaan samenwonen en er te weinig kastruimte was (of Fred te veel kleding had) kwam Amy op het idee om die extra kleding te gaan verkopen op marktplaats. Al snel werd er regelmatig wat verkocht en zo kwamen we langzaam op het idee om merkkleding en vintage kleding alleen voor heren te verkopen.

In het begin alleen online via marktplaats, maar al snel kwam er meer vraag en wilde mensen ook graag komen passen en de kleding rustig bekijken. Zodoende besloten we op zoek te gaan naar een leuke ruimte, die zowel als opslag als ook als kleine showroom en paskamer gebruikt zou kunnen worden.

2018 : Showroom in Moergestel

Na enig zoekwerk kwamen we in augustus 2018 een mooie bovenruimte tegen in Moergestel aan de Industrieweg in de voormalige galerie ''de verdieping''. Na flink wat verbouw en vooral heel veel sjouwwerk openden we in december 2018 daar vol trots EcoGents.

Daar begonnen we steeds meer online te verkopen en ook steeds meer mensen kwamen langs om de kleding te passen en te bekijken. Na een half jaar in Moergestel kwam daar vaker en vaker de suggestie om het misschien eens in een winkel te proberen. Dit aangezien het pand in Moergestel op een industrieterrein gevestigd is en mensen alleen op afspraak langs konden komen.

Het pand in Moergestel wordt nu nog steeds door ons gebruikt, alleen nu als sorteer- en opslagruimte voor onze voorraad.

2019 : De winkel op de Westermarkt in Tilburg

Omdat wij in Tilburg wonen en daar ook de winkel wilde openen zijn wij hard op zoek gegaan naar een geschikte winkel. Na enig speurwerk kwamen een mooi winkelpand op het overdekte winkelcentrum Westermarkt in Tilburg tegen.

Dit is het voormalige pand van de heren kledingwinkel Adam Brandstore en dus uitermate geschikt om onze ''echte'' winkel te beginnen.

In november 2019 hadden we daar ons openingsweekend en is de winkel, ondanks alle corona tegenslagen, tot nu toe een groot succes gebleken. Vanuit heel Nederland en België krijgen we inmiddels vele enthousiaste mannen (en vrouwen) in onze gezellige winkel.

2020 : Eigen webshop

Vanwege alle problemen met corona sinds de start van onze winkel op de westermarkt en de lockdowns en maatregelen zijn we in november 2020 gestart met een volledig eigen webshop.

Dit om niet meer afhankelijk te zijn van platformen als marktplaats en vinted en ook een inkomen te hebben tijdens de gedwongen tijdelijke sluiting van de winkel.

Vanaf de start van de webshop is ook dit een succes gebleken en inmiddels worden er dagelijks pakketjes van ons verstuurd in heel Nederland en België.

Heden en de toekomst van EcoGents

En ondanks alle corona tegenslagen en het feit dat we naamsbekendheid hebben moeten opbouwen in deze voor iedereen moeilijke periode, zijn wij er gewoon nog steeds! En met vol vertrouwen in de toekomst van ons unieke winkeltje.

Dit vertrouwen hebben we ook vooral dankzij onze fantastische, leuke, gezellige, grappige, lieve, trouwe en groeiende klantenkring.

Wij zijn dan ook voorlopig nog zeker niet klaar met ons verhaal en hopen jullie allemaal nog vaak te zien op de Westermarkt of online in de webshop!

Saluti,

Fred & Amy

Le migliori recensioni ed esperienze

Visualizza le numerose recensioni ed esperienze positive da altri clienti su Google, Facebook e Marketplace.

Visualizza le recensioni e le esperienze dei nostri clienti
Spedizione veloce in tutta Europa

Spediamo in tutta Europa entro 2 giorni lavorativi.

Paesi Bassi : €3,95, Gratuito con ordini oltre € 50.

Belgio : €6,95, GRATUITO a ordini di oltre € 100.

Resto d'Europa : €9,95.

Invia e tempi di consegna
Tutti i vestiti sono stati controllati, lavati e calcolati

Controlliamo attentamente tutti i vestiti su macchie, buchi o usura. Quindi tutto è ordinato e stirato.

Se non diversamente indicato nella descrizione, tutti i vestiti sono in buone condizioni.

Abbigliamento 2a mano per un mondo migliore

Dare ancora buoni vestiti una seconda possibilità! Acquista i tuoi vestiti resistenti e fermano lo spreco di abbigliamento da uomo di alta qualità e bellissimi.

Meglio per l'ambiente e meglio per il tuo portafoglio! 🌳💶

Perché comprare abbigliamento da 2a mano da noi?