Fantastisch Nieuws! EcoGents Heeft de Modewinkel Award 2024 Gewonnen!

Fantastisch Nieuws! EcoGents Heeft de Modewinkel Award 2024 Gewonnen!

🎉🏆 Fantastisch Nieuws! EcoGents Heeft de Modewinkel Award 2024 Gewonnen! 🏆🎉

Lieve EcoGents Klanten en Supporters,

Wat een geweldige overwinning! We zijn sprakeloos en vol trots om aan te kondigen dat EcoGents de winnaar is van de Modewinkel Award 2024! 🥳🎉 Jullie onvoorwaardelijke steun heeft ons naar de top gebracht en we kunnen niet wachten om dit geweldige succes met jullie te vieren!

Als één van de weinige genomineerde tweedehands en vintage kledingwinkels voor deze award zijn wij natuurlijk extra trots!!

EcoGents - De Onbetwiste Koning van Herenmode in Tilburg!

Dankzij jullie eindeloze steun hebben we de 1e plaats veroverd in de categorie Herenmode Tilburg, zowel in aantal stemmen als qua waardering. Dit is een ongelooflijke eer en we zijn jullie enorm dankbaar voor jullie vertrouwen en toewijding.

Top 3 Prestatie op Zowel Provinciaal als Landelijk Niveau!

Maar dat is nog niet alles!!!! Als kers op de taart hebben we ook een plaats veroverd in de herenmode categorie voor waardering in de Top 3 Brabant en zelfs in de Top 3 van heel Nederland!! Dit is een prestatie waar we zo ontzettend trots op zijn en die ons motiveert om ons werk op het gebied van duurzame herenmode vol energie voort te zetten.

Feestelijke Uitreiking van de Awards tijdens het Grote ModeWinkel Award Gala!

De spannende uitreiking van de award voor de gemeente Tilburg vindt plaats op zaterdagavond 15 juni 2024 tijdens het spectaculaire Modewinkel Award Gala in Theater Figi in Zeist. Op deze avond word bekend gemaakt of we de 1e, 2e of 3e plaats hebben behaald op provinciaal en landelijk niveau. We zullen uiteraard dit bijzondere moment met jullie te delen!

Dank aan onze fantastische klanten

Last but not least, willen we onze geweldige klanten bedanken die op ons hebben gestemd en ons hebben gesteund tijdens deze opwindende reis. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Jullie passie en toewijding betekenen alles voor ons en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie steun.

Samen hebben we laten zien dat duurzame herenmode de toekomst is!

Met zo veel trots, bedankt allemaal!

Fred & Amy 🌿👔

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.