ALLE KLEDING IS ZORGVULDIG NAGEKEKEN EN NETJES GEWASSEN. GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL)

Kleding inleveren / doneren

Op dit moment kunnen wij door alle corona lockdowns en het feit dat iedereen de laatste 2 jaar veel minder kleding gekocht heeft, helaas geen kleding inkopen van particulieren. We zijn blij dat we deze zware periode met gedwongen sluitingen als toen net startende winkel ternauwernood hebben overleefd, maar hebben hierdoor op dit moment jammer genoeg niet de financiële middelen om in te kopen.

kleding inleveren bij EcoGents TilburgUiteraard kun je bij ons natuurlijk wel gewoon je gebruikte kleding, schoenen en accessoires doneren en inleveren. Wij geven alle kledingstukken een mooi nieuw leven, dus wij kunnen alle soorten kleding of schoenen gebruiken.

Je weet dan ook zeker dat de kleding bij ons goed terecht komt en ook echt nog een keer gebruikt wordt in plaats van weggegooid wordt, vermalen wordt om isolatie materiaal of poetsdoeken van te maken of op een kledingberg in Chili terecht komt.

Eeuwig zonde van nog prima bruikbare kleding! 

Alle kleding en schoenen krijgen een tweede leven bij ons

Het hoeft niet alleen maar dure merkkleding te zijn of kleding die nu in de mode is. Zelfs voor kleding met kleine gebreken kunnen wij nog gewoon een nieuwe eigenaar vinden.

Alle kleding wordt bij ons goed behandeld en krijgt een plek in de winkel zodat jouw kledingstuk nog een heel mooi 2e leven krijgt.

Beter voor het milieu en je helpt er ook nog mensen mee die anders misschien niet een mooi of apart kledingstuk zouden kunnen betalen of mensen die zeer bewust kiezen voor het hergebruik van nog goede kleding.

Kleding inleveren / doneren bij EcoGents

Je kunt je kleding altijd tijdens onze openingstijden afgeven in onze winkel op de Westermarkt 14 in Tilburg.

Ook kunnen wij de kleding in de omgeving Tilburg altijd komen ophalen (bij grotere hoeveelheden is ook buiten de regio), je kunt hiervoor een afspraak maken door ons te bellen of whatsappen op : 06-15545497 of neem contact op te nemen via de contactpagina.

Mocht je verder weg wonen en de kleding naar ons toe willen sturen is dit ook mogelijk natuurlijk. Wij kunnen hiervoor een retourlabel aanmaken zodat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen en ook jouw kleding goed terecht komt zonder extra kosten voor jou. Neem hiervoor contact met ons op.

Alvast ontzettend bedankt namens ons en onze klanten!

Amy & Fred 

Top Reviews en Ervaringen

Bekijk de vele positieve reviews en ervaringen van andere klanten op Google, Facebook en Marktplaats.

Bekijk de reviews en ervaringen van onze klanten
Snelle verzending door heel Europa

Wij verzenden binnen 2 werkdagen door heel Europa.

Nederland : €3,95, GRATIS bij orders boven €50.

België : €6,95, GRATIS bij orders boven €100.

Rest van Europa : €9,95.

Verzenden en Levertijden
Alle kleding is gecontroleerd, gewassen en gesteken

Wij controleren alle kleding zorgvuldig op vlekken, gaatjes of slijtage. Daarna wordt alles netjes gewassen en gestreken.

Tenzij anders staat vermeld in de beschrijving is alle kleding in goede tot zeer goede staat.

2e hands kleding voor een betere wereld

Geef nog goede kleding een 2e kans! Shop je kleding duurzaam en stop de verspilling van kwalitatief prima en mooie herenkleding.

Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee! 🌳💶

Waarom 2e hands kleding kopen bij ons?