ALLE KLEDING IS ZORGVULDIG NAGEKEKEN EN NETJES GEWASSEN. GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL)

Onze Winkel op de Westermarkt in Tilburg

Onze winkel, die te vinden is in het overdekte winkelcentrum op de Westermarkt 14 in Tilburg (gratis parkeren), is gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands merkkleding en vintage kleding voor heren. Naast onze winkel hebben we ook een webshop waar je ons assortiment online kunt bekijken en eenvoudig bestellen. 


In plaats van tweedehands kleding gebruiken wij liever de term tweedekans kleding. Bij ons koop je kwalitatief goede kleding van vele mooie kledingmerken voor mannen. Wij controleren alles op gaatjes, vlekken of slijtage. De kleding wordt daarna netjes gewassen en gestreken. Zo krijgt nog goede kleding een tweede kans. Beter voor het milieu en je portemonnee.

We hebben dan ook een uitgebreid assortiment, zowel in onze winkel en online, van bijvoorbeeld tweedehands en vintage shirts, overhemden, polo’s, broeken, jassen, colberts, kostuums, schoenen en nog veel meer. Alle kleding en schoenen zijn van verschillende grote merken die nu samen zijn ondergebracht in onze winkel. Het assortiment verschilt van tijd tot tijd.

Loop daarom gerust regelmatig eens even binnen om te kijken of er iets leuks voor je tussen hangt.

.
Nog even geen tijd om lang te komen in ons winkelpand op de Westermarkt in Tilburg? Neem dan even een kijkje in de webshop. Hier bieden we namelijk een groot deel van ons assortiment ook online aan. Heel handig als je alvast wilt bekijken wat we zoal verkopen, maar ook heel handig natuurlijk als je wat verder weg woont en je kleding online wil bestellen en thuis laten bezorgen.


EcoGents staat voor kwaliteit tweedehands merkkleding en vintage herenkleding

Kiezen voor tweede kans herenkleding of vintage kleding wordt in dit geval een stukje makkelijker. Weet wel dat we niet al onze producten online kunnen aanbieden, omdat vaak het verloop van de kleding gewoon te snel gaat om het allemaal bij te kunnen houden. Daarom loont een bezoekje aan onze winkel nog altijd.

Bij EcoGents staan we voor kwaliteit. Het is daarom belangrijk om te weten dat alle kleding die we binnen krijgen zorgvuldig wordt gecontroleerd voordat deze verkocht wordt. Zo wordt elk kledingstuk nagekeken op slijtage, vlekken en gaten. Na die zorgvuldige check-up wordt de kleding gewassen en gestreken. Tegen de tijd dat het in de winkel beland ziet het er weer zo goed als nieuw uit. Op deze manier zie je nauwelijks dat je kiest voor tweedehands kleding.

Waarom kiezen voor 2e hands heren kleding?

Maar waarom zou je bewust kiezen voor 2e hands of vintage kleding die al een eerdere eigenaar heeft gehad? Weet dat je met een tweedehands aankopen niet alleen je eigen portemonnee sponsort, maar ook een enorme bijdrage levert aan het verbeteren van het milieu.

Merkkleding is bij ons goedkoper dan in andere reguliere kledingwinkels en toch in een geweldige staat en van goede kwaliteit, waardoor je nog lang van je nieuwe kledingstuk kunt genieten. 

Top Reviews en Ervaringen

Bekijk de vele positieve reviews en ervaringen van andere klanten op Google, Facebook en Marktplaats.

Bekijk de reviews en ervaringen van onze klanten
Snelle verzending door heel Europa

Wij verzenden binnen 2 werkdagen door heel Europa.

Nederland : €3,95, GRATIS bij orders boven €50.

België : €6,95, GRATIS bij orders boven €100.

Rest van Europa : €9,95.

Verzenden en Levertijden
Alle kleding is gecontroleerd, gewassen en gesteken

Wij controleren alle kleding zorgvuldig op vlekken, gaatjes of slijtage. Daarna wordt alles netjes gewassen en gestreken.

Tenzij anders staat vermeld in de beschrijving is alle kleding in goede tot zeer goede staat.

2e hands kleding voor een betere wereld

Geef nog goede kleding een 2e kans! Shop je kleding duurzaam en stop de verspilling van kwalitatief prima en mooie herenkleding.

Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee! 🌳💶

Waarom 2e hands kleding kopen bij ons?