EcoGents in het Stadsnieuws

EcoGents Tweedehands Kleding voor Heren in het Stadsnieuws :

Deze week 15% extra korting in de winkel en online in de webshop. Kom langs in de winkel en vertel over het Stadsnieuws of gebruik de code : STADSNIEUWS bij het afrekenen in de webshop. De korting wordt dan automatisch van het totaalbedrag afgehaald.

EcoGents heeft tweedehands Merk- en Vintage Herenkleding

Of je nu op zoek bent naar tweedehands moderne merkkleding of vintage herenkleding, EcoGents heeft het allemaal. We zijn uniek in Nederland door onze uitgebreide selectie van juist alleen heren kleding. Uiter­aard kun­nen stoe­re en hip­pe dames ook bij ons terecht, mooie vin­ta­ge heren­kle­ding is tegenwoordig natuur­lijk niet alleen voor­be­hou­den aan man­nen.

Duik in onze unieke selectie en geef jouw garderobe een duurzame upgrade. Ga voor kwaliteit, originaliteit en een eco-friendly lifestyle bij EcoGents.

Bij EcoGents weten we dat het belangrijk is om duurzaam te zijn. Daarom zorgen we ervoor dat al onze kledingstukken zorgvuldig worden gecontroleerd op gaatjes, vlekken en slijtage voordat ze worden verkocht. We wassen en strijken alles grondig, zodat de kleding weer in topconditie is en een tweede leven kan krijgen. Bovendien is tweedehands kleding kopen beter voor het milieu en ook voor je portemonnee!

Bezoek onze gezellige winkel in het overdekte winkelcentrum Westermarkt in Tilburg (gratis parkeren). Of shop eenvoudig online in onze webwinkel en ontdek onze uitgebreide collectie van hoogwaardige tweedehands herenkleding. Bij EcoGents vind je altijd iets bijzonders en unieks!

 

EcoGents Westermarkt 14 Tilburg