Stem op EcoGents voor de ModeWinkel Awards 2024!

Wij zijn ongelooflijk trots en opgewonden om mede te delen dat EcoGents is genomineerd voor de prestigieuze ModeWinkel Awards Nederland 2024! Deze nominatie is een erkenning van onze toewijding aan duurzame (heren)mode en de onuitwisbare indruk die we hebben gemaakt in de harten van onze klanten. Nu hebben we jullie steun nodig om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen.

Jouw Stem Telt! Van 25 maart tot en met 30 april 2024 heb je de unieke kans om jouw stem te laten horen. Bezoek deze link naar de ModeWinkel Awards website en stem op EcoGents als jouw favoriete modewinkel. Onthoud, elke stem telt en je kunt maximaal 1 keer stemmen.

Dit is je kans om ons te helpen een belangrijke overwinning voor duurzame mode te behalen! Wij zijn een van de weinige tweedehands en vintage winkels die genomineerd zijn voor deze titel, dus laat je stem gelden voor duurzame mode en als je fan bent van onze winkel natuurlijk!.

Fantastische Prijzen Wachten op Jou. Als dank voor je steun, maakt elke stemmer kans op schitterende prijzen:

  • Een luxe hotelovernachting om heerlijk tot rust te komen.
  • Apple Earpods, voor de beste geluidservaring onderweg.
  • Een wellnessdag voor 2 personen, perfect om te ontspannen en op te laden.

Extra Winactie Na het bevestigen van uw stem wordt je doorverwezen naar een bedankpagina met een extra winactie. Hier kunt je je voorkeur aangeven en maakt u kans op nog meer fantastische prijzen:(dit hoef je niet perse te doen, alleen als je extra kans op prijzen wilt maken)

  • 2 vliegtickets naar Ibiza voor een onvergetelijke getaway.
  • Een Bol.com bon ter waarde van € 100,- voor al uw wensen.
  • Nog een kans op een wellnessdag voor 2, omdat men nooit genoeg kan ontspannen.

De winnaars worden bekendgemaakt via de nieuwsbrief van de verkiezing.

Jouw Stem Maakt een Verschil Door op EcoGents te stemmen, erken je niet alleen onze inspanningen in duurzame mode, maar help je ons ook deze belangrijke boodschap verder te verspreiden. Laten we samen de toekomst van mode vormgeven, een stijlvolle en duurzame keuze tegelijk.

Stem vandaag nog op EcoGents voor de ModeWinkel Awards 2024. Jouw stem kan ons helpen geschiedenis te schrijven. Laten we samen deze overwinning vieren!

Hartelijk dank alvast voor jouw steun voor EcoGents. Gaan we samen naar de overwinning? We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Groetjes,

Fred & Amy