Veelgestelde Vragen

Bekijk de meest bekeken veelgestelde vragen hier
1. Algemene Informatie
Wat is EcoGents?
EcoGents is een tweedehands en vintage herenkledingwinkel gevestigd in Tilburg, met ook een webshop. Wij bieden een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaarde kleding die zowel stijlvol als duurzaam is.
Waarom tweedehands en vintage?
Wij geloven in de waarde van hergebruik. Het kopen van tweedehands en vintage kleding is een milieuvriendelijk alternatief voor fast fashion.
Wat zijn de openingstijden?
De winkel in op de Westermarkt in Tilburg is geopend van dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 10.00 tot 17.30 en op zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Onze webshop is 24/7 toegankelijk.
Hoe kan ik contact opnemen met EcoGents?
U kunt ons bereiken via telefoon, whatsapp, e-mail, of via onze social media kanalen. Alle contactinformatie is hier te vinden op onze website.
Is er een nieuwsbrief?
Ja, wij hebben een maandelijkse nieuwsbrief waarin we nieuwtjes, aanbiedingen en duurzaamheidstips delen. U kunt zich inschrijven via onze website.
Accepteert EcoGents ook kledingdonaties?
Ja, wij accepteren graag kledingdonaties. U kunt deze altijd afleveren bij onze winkel in Tilburg. Wij kunnen de kleding ook op komen halen, neem hiervoor contact met ons op.
Oops, uw zoekopdracht geeft geen veelgestelde vragen